Werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het is leuk om te horen als bruidsparen mij na afloop van een kennismakingsgesprek vertellen dat het voor hen een eye-opener is geweest. Dat ze nu het bos weer zien tussen de bomen omdat het helder was wat ze te horen kregen. Dat ze zelf de touwtjes in handen kunnen houden, en dat dat door mij met veel liefde en ervaring, adviezen en inlevingsvermogen in de gaten gehouden zal worden. Dat een praktische informele kennismakingsavond dus noodzakelijk is, en altijd op ieder gewenst moment geregeld kan worden, is best handig.

Na telefonisch- of mailcontact over een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis staat de deur in Etten-Leur altijd open. (kindjes mee, geen punt).

Greet van Voorden

Zoveel wensen
Wensen en voorstellen, filmpjes en foto’s, talloze budgetvriendelijke tips en laatste nieuwtjes, nemen we door. Alles is bespreekbaar, en natuurlijk relaxt met koffie en een drankje. Het is immers aftasten en zoveel mogelijk aan de weet komen.

Alles onthouden?
Wat denk je, van een superhandig verslag van wat je na deze avond zou moeten onthouden? Dat stuur ik jullie na. Alles moet helder zijn en zo mocht ook deze avond best al een heerlijk feestje zijn?

En zitten we op dezelfde lijn, vallen we in elkaar, dan zou het zomaar kunnen dat jullie zeggen: “Dit was dat ritje meer dan waard”.

Datum vastleggen
Gaan we met elkaar verder, dan leggen we een datum vast waarop we samen alles definitief gaan bespreken. 2 tot 3 maanden voor de bruiloft kom ik naar jullie huis voor het zogenaamde “grote gesprek”, voorbereid middels het nodige huiswerk, want wederzijdse uitvoerige informatie is onmisbaar.

Jullie trouwlocatie hebben we voor dat gesprek samen met jullie al bezocht.

Tijdens heel de voorperiode is telefonisch en mailcontact vanzelfsprekend.


Top Ceremonies