Ervaringen

Ervaringen met Topceremonie

Britt & Paul

Op een bruidsbeurs in gesprek geraakt met Greet en haar man Henk. We hadden helemaal nog niet besproken wat we wilden met een trouwambtenaar, maar na ons gesprek wilden we er een, en we wilden Greet. Wat een lieve vrouw! Zo hartelijk en begaan en met passie voor het vak. Ze wil je leren kennen en gaat met overgave aan de slag na een eerste gesprek bij haar thuis. Daarna een uitvoerig gesprek bij ons thuis inclusief huiswerk. Wil ze nog iets weten, dan contact ze je, zodat het wel duidelijk is. Wat wel en wat niet wordt besproken en ook een aantal dagen van te voren werden we gebeld om even de sfeer te peilen en de volgende dag wederom een telefoontje hoe we het gehad hebben. Ja dan ben je gemaakt voor je vak.
Telefoontjes naar vrienden en familie worden gepleegd, en iedereen was zo enthousiast. We hebben jullie trouwambtenaar gesproken over de telefoon, wat een leuke vrouw.
Extraatjes worden niet geschuwd en in het geheim met mijn ceremoniemeester champagneglazen laten graveren met een persoonlijke afbeelding, dan ben je begaan. Ook wordt de bruidegom geleerd hoe te chambreren en de bubbels komen in je lievelingssmaak. De ceremonie was prachtig en de vertolking van onze liefde door een vreemde, klonk alsof ze ons al jaren kende.

Gladys & Johan

Onze bruiloft op het strand in Westkapelle was een droom die werkelijkheid werd! Greet van Voorden maakte van onze ceremonie een heel persoonlijke, emotionele gebeurtenis die onze dag compleet maakte! Met heel veel toewijding en respect voor onze wensen, maakte Greet onze bruiloft tot een “echt” feest. Zowel vooraf als de dag zelf konden we alle voorbereidingen met een gerust hart aan Greet en Henk overlaten. Als kers op de taart maakte Henk een prachtige film van het gebeuren en kunnen we nu elk moment opnieuw genieten van dit onvergetelijk moment! Dank aan Greet en Henk, jullie vergeten we nooit!

Ynske & Peter

Ons gevoel zat gelijk goed vanaf het eerste moment van telefonisch- en emailcontact. En al helemaal toen we daar gastvrij en warm werden ontvangen. Wat we misten en niet goed voelde bij onze eerdere trouwambtenaar werd bij Greet en Henk gelijk teniet gedaan.
Greet en Henk weten hoe ze een ceremonie moeten leiden. Ons liefdesverhaal heel mooi verwoord, wat gelijk alle onduidelijkheden bij de familie/vrienden weg nam.
Onze vier kinderen zijn er geweldig bij betrokken! Henk heeft een mooie video van onze ceremonie gemaakt, waar we met een warm gevoel keer op keer naar kijken.Onze familie en vrienden waren ook enthousiast over Greet en Henk.
Wij zullen onze trouwdag niet vergeten, dankzij deze twee lieve mensen. Kortom zo blij dat we de overstap hebben gemaakt!

Yentl & Lars

Greet en Henk zijn een heel tof koppel die een prachtige, persoonlijke ceremonie in elkaar steken. Vanaf het begin tot het einde waren ze super enthousiast, behulpzaam en meedenkend. We zouden ze zeer zeker aanraden voor een ceremonie met een persoonlijk verhaal waar de gasten van zullen genieten. Wij kunnen alvast terugblikken op een zeer geslaagde trouwerij met Greet en Henk!

Sylvie & Roel

Op 1 september 2018 trouwden wij in Cugnon. Dankzij Henk en Greet werd het een zeer persoonlijke dag met veel kleine positieve “verrassingen”. Erg toegewijd, zeer professioneel en hartverwarmend! Alles is bespreekbaar en Greet weet er een zeer persoonlijke draai aan te geven. Ook Henk is erg betrokken en heeft een prachtige video van ons huwelijk gemaakt. Zeker een aanrader voor een personal touch!

Iris & Jim

Greet is erg betrokken en vriendelijk en je kunt haar altijd mailen of bellen met vragen of voor tips, jarenlange ervaring en daardoor weet vanalles te vertellen waar je aan moet denken of wat je moet doen. Ook neemt ze als je het leuk vind contact op met naasten voor leuke informatie om te verwerken in de ceremonie. Erg benieuwd naar onze ceremonie maar we hebben er alle vertrouwen in dat het heel persoonlijk, maar ook verrassend en met een beetje humor zal zijn.

Karin & Peter

In één woord fantastisch! We hebben dankzij Greet een echt mooie, warme en persoonlijke ceremonie gehad. Greet heeft heel veel tijd gestopt in de voorbereiding. Ze heeft heel wat contact gehad met onze familie en vrienden, daardoor kan de inhoud van de ceremonie ook goed aangepast worden op wie wij eigenlijk zijn. Geen standaard praatje.
Ze denkt daarnaast niet alleen mee over de ceremonie, maar ze heeft ook goede adviezen over het organiseren van de trouwdag in zijn geheel. Ze heeft ons daarmee heel wat hoofdbrekens uit handen genomen. Echt een aanrader en meer dan het geld waard!

Hans & Pascale

17 juni 2017 was onze trouwdag. Ruim een jaar eerder kwamen wij in contact met Greet en Henk. Mede dankzij Greet en Henk van Top Ceremonie was dit een onvergetelijke dag! Greet en Henk zijn enorm warme en gastvrije mensen. Er was meteen een klik en er volgden een aantal gesprekken waarin we onze eigen wensen en ideeën konden aangeven. Door deze persoonlijke gesprekken werd de ceremonie heel persoonlijk en voor de gasten ook erg leuk om naar te luisteren. Het was in een woord TOP!

Tamara en John

De dag was fantastisch, alles klopte. Jullie inzet heeft hier enorm aan bijgedragen. De extra tijd die jij Greet hieraan besteed hebt met de kinderen, de mooie teksten en collagefoto`s in hartvorm, geweldig. Met alles wat jullie voor ons verzorgd hebben deze dag waren we ontzettend blij. Top

Meike & Martin

Onze ceremonie was fantastisch met alle aandacht van Greet en Henk die onze ceremonie heeft vastgelegd op video. Persoonlijk tot in elk detail. Over alles nagedacht en op alles voorbereid. Om nooit meer te vergeten. Super fijn!
Bedankt hiervoor en jullie zullen nog veel bruidsparen en onvergetelijke ceremonie bezorgen.

Dénis & Marielle

Wij zijn ontzettend blij met Greet en Henk! De ceremonie en speech waren erg mooi, persoonlijk en zorgvuldig voorbereid. De leuke film die Henk heeft gemaakt geeft ons een prachtige herinnering aan het moment. Dankzij hen was onze ceremonie helemaal top en om nooit meer te vergeten!

Rianne & Martin

Wat een leuke mensen zijn Greet en Henk. Vanaf het eerste moment was er klik en besloten we om met Greet in zee te gaan voor onze huwelijksceremonie. En we hebben er geen moment spijt van gehad! Het persoonlijke contact en de grondige voorbereidingen van Greet zorgden voor een prachtige, persoonlijke, warme en ontspannen ceremonie. Precies wat we zochten. De film die Henk maakte van onze ceremonie is een ontzettend leuk aandenken geworden aan onze mooie dag!

Thamara & Ties

We waren super blij met greet !
Heeft onze dag helemaal compleet gemaakt met een geweldige ceremonie!

Linda & Charly

Lieve Greet,
Via de Love & Marriage beurs‏ in Rotterdam zijn wij in contact gekomen met Greet. We liepen langs de stand van Topceremonie en raakten aan de praat. We hadden gelijk een leuke klik en na een eerste gesprek, enkele weken later, waren wij er al vrij snel uit, we wilden graag Greet  als onze trouwambtenaar! Op 6 juni 2014 zijn wij in de tuin van de Mesdag Collectie in Den Haag getrouwd en alles was precies zoals we het voor ogen hadden. Wat hebben we een fantastisch mooie dag gehad, waarbij de ceremonie onvergetelijk was. Bedankt voor de mooie herinneringen aan deze bijzondere dag.
Groetjes, Linda

Natasja & Bob

Lieve Greet,
23 juni was voor ons een onvergetelijke dag. Wat hebben wij, ondanks het rotweer, genoten mede door jouw rol tijdens de ceremonie was dit voor velen en voor ons een hoogtepunt. Een traantje, een lach het was er allemaal. Het zetje wat je Bodiëlle gaf (onopgemerkt) om verder te gaan met haar speech; super! Dit samen met de grondige voorbereiding, en het mooie verhaal zorgde voor een super ceremonie.
Liefs,
Natasja